Toernooien

Informatie

Veel teams spelen tijdens het seizoen een aantal leuke toernooien. Lekker met je team een paar potjes spelen, en een hoop lol maken! Ook de toernooicommissie wil de leden een onvergetelijke tijd bij AFC Quick bezorgen.
Het aantal verenigingen dat aan het einde van het seizoen toernooien voor de jongste spelers organiseert, is flink toegenomen. Daarnaast worden er door de KNVB vanaf dit seizoen tot eind mei competitiewedstrijden vastgesteld. AFC Quick heeft haar toernooibeleid hierop aangepast. Dit seizoen starten we met het organiseren van thuistoernooien in de winter. Gezien de hoeveelheid jeugdteams die we hebben kunnen we echter maar voor een beperkt aantal teams een thuistoernooi organiseren.

Uittoernooien

De uittoernooien vinden met name plaats na de reguliere competitie in juni en voor Pasen en Hemelvaart komen altijd diverse uitnodigingen binnen. Wij zullen de AFC Quick 1890 teamleiders vragen aan te geven op welke data zijn met hun team willen deelnemen aan uittoernooien. Zij ontvangen een aantal data met toernooi suggesties. Wilt u voor 31 december 2018 uw aanvraag voor een uittoernooi doen? De uittoernooien zijn snel vol, bij een late aanvraag bestaat de mogelijkheid dat wij geen inschrijving voor uw team kunnen doen.
Vult u onderstaande gegevens dan in en stuur deze mee in de aanvraag mail. De toernooicommissie doet de aanmelding en schrijft in voor de uittoernooien bij de verenigingen.

De teams die zich hebben aangemeld voor een uittoernooi staan op deze site: https://goo.gl/JfoWcs (klik op de link).

In de aanvraag voor uittoernooien via toernooien@afcquick1890.nl graag in de onderwerpregel: "aanvraag uittoernooien voor <uw teamnaam>"
  • Naam van de vereniging: AFC Quick 1890
  • Team: <bijv O11-5>
  • (gewenst) niveau/klasse:
  • Contactpersoon/leider:
  • Telefoonnummer:
  • E-mail:
  • Gewenste data uittoernooi team:
Wanneer een team AFC Quick 1890 is ingeschreven bij een andere vereniging, is dat definitief. Onze AFC Quick 1890 teams melden zich niet meer af. Verenigingen rekenen op uw komst.

Onderling mix-toernooi in de kerstvakantie

Dit seizoen hebben we ervoor gekozen om het traditionele interne zaalvoetbaltoernooi te verplaatsen naar het kunstgras van ons eigen sportpark Dorrestein. Dit mix-toernooi voor alle Quick-spelers van 6 t/m 10 jaar (F-League t/m O11), JO12-4 en JO12-6 is gespeeld op zaterdag 5 januari 2019.

Thuistoernooien

Ook dit seizoen organiseren wij een aantal spannende thuistoernooien. Afgaande op deelnemende verenigingen van eerdere jaren worden onze toernooien als goed georganiseerd, sportief en vooral gezellig ervaren. Wij vragen geen inschrijfgeld en teams zullen worden ingedeeld op sterkte (klasse) zodat de krachten eerlijk verdeeld zijn.

Afgelopen seizeon zijn we gestart met WINTERTOERNOOIEN. Deze werden voor JO10 t/m JO13-teams gehouden op zaterdag 20 en 27 januari 2018.
We kunnen terugkijken op twee geslaagde zaterdagen, waarin door de kinderen op bijzonder sportieve wijze werd gevoetbald. Een koek en zopie met erwtensoep, broodje worst en warme chocolademelk met of zonder slagroom zorgde voor een extra winters tintje. Voor het overige was er beide dagen eenzelfde fijne voetbalsfeer als in het voorjaar.
Na evaluatie heeft de Toernooicommissie besloten om in 2019 een WINTERTOERNOOI te organiseren op zaterdag 12 januari. In korte tijd is dit toernooi volgeboekt bij alle leeftijden.

Het WINTERTOERNOOI van 12 januari a.s. wordt in de ochtend gespeeld in 8x8 spelvorm door:
JO11-1 t/m JO11-3  
JO12-1 t/m JO12-3

In de middag een 11x11 toernooi voor:
JO13-1
JO13-2007-1
JO14-1

Het programmaboekje wordt een aantal weken van te voren verstuurd via e-mail en is ook te downloaden via een link op de startpagina van onze website. Er worden geen geprinte versies verstrekt.

Contact
Bij vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen. Via mail: toernooien@afcquick1890.nl

Voorzitter toernooicommissie: Gerard van der Werff
Mix-voetbaltoernooi kerstvakantie: Pieter Bottenheft
Thuistoernooien: René Schrooten
Uittoernooien: Arthur Wildenberg
Wedstrijdschema's en scheidsrechters: Jeroen van Barlingen


© Deze website is geheel belangeloos ontworpen en gebouwd door Geijtenbeeck Websites