F-League (onder 7 jaar)

Algemeen

AFC Quick 1890 wenst als voetbalvereniging toonaangevend te zijn in Amersfoort als het gaat om plezier, ontwikkeling en respect bij onze spelers en ouders. Om dit te realiseren streven we naar een kwalitatief goede organisatie, waar taken en verantwoordelijkheden volledig transparant, helder en duidelijk zijn. Alle informatie daarover is te vinden in het Jeugdbeleid. Mocht er iets niet duidelijk zijn, laat het ons weten.

F-League

Bij AFC Quick 1890 spelen de O7-spelertjes in een eigen competitie, de F-League. Op deze wijze spelen de kinderen iedere week op zondagmorgen in een vertrouwde en veilige omgeving hun wedstrijdjes.
Dit seizoen starten we met 6 teams met minimaal 4 voetballers per team. We volgen het KNVB advies voor deze leeftijd en gaan 4x4 wedstrijdjes spelen op 1/8 veld. De teams zijn Italie, Frankrijk, Zweden, Duitsland, Belgie en Engeland. Per team worden iedere zondag 4 wedstrijden van 10 minuten gespeeld op het kunstgras van het hoofdveld. We starten om 09:30 en eindigen om 10:30 uur.
De training voor deze F-Leaguekinderen is altijd op woensdagmiddag van 14:45 - 15:40. Door nauwe samenwerking met FC Utrecht staat de training onder leiding van Paul Voois of Ab Plugboer, beiden van FC Utrecht. De kinderen krijgen binnen 3 leerlijnen training. De leerlijnen zijn pingelen&afpakken, samenspel&afpakken en mikken&scoren.
Kinderen hoeven niet direct lid te worden. Ze mogen maximaal twee keer meedoen om te ervaren hoe het is bij onze club. Daarna wordt verwacht dat een kind lid wordt van AFC Quick 1890. Het lidmaatschapsformulier is te downloaden via link onder Lidmaatschap op deze site.
Spelers van de F-League krijgen het shirt in bruikleen van de vereniging. Er wordt hiervoor een borg gevraagd van EUR 20,= die na het inleveren van het shirt aan het einde van het seizoen wordt terugbetaald.

Contactpersoon en Leeftijdssecretaris van de F-League is Michiel van Laar, mvanlaar75@gmail.com

F-League

©Geijtenbeeck Websites voor AFC Quick 1890