Sportcomplex Dorrestein

Accommodatie

Dorrestein

Het complex bevindt zich op Sportpark Dorrestein, aan de zuidoostkant van Amersfoort.
  • Adres: Sportpark Dorrestein, Dorresteinsesteeg 6, 3817 GC Amersfoort
  • Postadres: Postbus 1453, 3800 BL Amersfoort.
  • Telefoon clubgebouw: 033-4610759

Sportpark Dorrestein is als volgt te bereiken:

Vanuit de richting Utrecht (A28), of vanuit de richting Amsterdam (A1 aansluitend A28) neemt u de afslag 'Leusden-Zuid'. Bij verkeerslichten richting 'Amersfoort' (Arnhemseweg) rijden, na 350 meter spoorlijn over (weg gaat over in Kersenbaan), dan na 50 meter rechtsaf (Diamantweg), linksaf (Saffierweg), T-kruising met Dorresteinseweg linksaf, na 50 meter rechtsaf. (Dorresteinsesteeg).

Eerste parkeerplaats (Quick-honkbal) voorbijrijden tot einde weg, links is de parkeerplaats van voetbalvereniging AFC Quick 1890 (met 2 P's aangegeven in luchtfoto). De beschreven route is ook duidelijk aangegeven in rood op de hieronder weergegeven routekaarten.

Verder zijn in de omgeving lantaarnpalen voorzien van gele verwijsborden met opschrift "sportpark Dorrestein".

Paviljoen

Ons clubgebouw is zeker niet het nieuwste van Amersfoort en veel zal er - in verband met de plannen voor de ontwikkeling van het gebied waar onze vereniging zich bevindt - niet aan veranderen. Gelukkig is het er wel erg gezellig. Rond de wedstrijden is het er vooral op zaterdag een gezellige drukte. Op de begane grond bevindt zich de sportkantine, bij ingang rechtsaf de trap op loopt u naar het wedstrijdsecretariaat, waar de leiders zich voor de wedstrijd kunnen melden en eventueel geholpen wordt met het invullen van de wedstrijdzaken-app.

Kleedkamers

De kleedkamers bevinden zich rechts van de ingang van het sportcomplex, genummerd van 1 (links) tot 8 (geheel rechts, in houten gebouw). De kleedkamers blijven open, laat daarom geen spullen achter! Er wordt helaas veel gestolen.
© Deze website is geheel belangeloos ontworpen en gebouwd door Geijtenbeeck Websites