Sportmedische begeleiding

Info

Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Ondanks dat voetbal veel plezier geeft kunnen er ook vervelende blessures ontstaan (verzwikkingen, kneuzingen, overbelasting, groeipijn, etc.). Speciaal hiervoor heeft AFC Quick in samenwerking met MTC de Fysioclub een blessurespreekuur opgesteld. Dit is een gratis service en is toegankelijk voor elk jeugdlid van AFC Quick. Het spreekuur vindt plaats elke maandagavond van 20:00 tot 21:00 in de verzorgingsruimte bij de kleedkamers.
Mochten er blessures aanwezig zijn in het team dan kan er contact worden opgenomen met de administratie van MTC de Fysioclub om een afspraak in te plannen. De afspraak kan hier online gepland worden.
In de verzorgingsruimte van  AFC Quick zal ik de blessure beoordelen en adviezen geven over hoe de blessure het beste aangepakt kan worden (rekoefeningen, specifieke krachtoefeningen, verlagen van de belasting of toch een traject bij de fysiotherapie). Indien gewenst zal ik een terugkoppeling aan je geven over de stand van zaken bij de betreffende speler.

Het nummer van MTC de Fysioclub: 033-453 1677
Bij verdere vragen kun je altijd mailen naar martijn@mtcdefysioclub.nl. 

Ik hoop op een prettige samenwerking komend seizoen. Je kunt altijd een keer binnenlopen op de maandagavond voor een kennismaking.


 


© Deze website is geheel belangeloos ontworpen en gebouwd door Geijtenbeeck Websites