Infopagina Kabouters

Inleiding

AFC Quick 1890 wenst als voetbalvereniging toonaangevend te zijn in Amersfoort als het gaat om plezier, ontwikkeling en respect bij onze spelers en ouders. Om dit te realiseren streven we naar een kwalitatief goede organisatie, waar taken en verantwoordelijkheden volledig transparant, helder en duidelijk zijn. Alle informatie daarover is te vinden in het Jeugdbeleid. Mocht er iets niet duidelijk zijn, laat het ons weten.

Kabouters

Bij AFC Quick 1890 kunnen ook jonge kinderen kennismaken met voetbal bij een club. Wij doen dit inmiddels al 20 jaar op een heel speelse wijze tijdens Kaboutertrainingen. Nestor Rob van den Bos is inmiddels gestopt, maar enthousiaste de trainers/ouders hebben de traditie voortgezet. Tijdens de trainingen kunnen kinderen en ouders in een veilige omgeving ervaren of voetballen een goede sport voor hen is en of AFC Quick 1890 een club is waar men zich thuis voelt.
De Kaboutertrainingen starten iedere zondagmorgen om 09:30 uur op het kunstgras van ons hoofdveld. Vanwege het kunstgras gaat het ook altijd door, tenzij er sprake is van extreem weer, of er sneeuw op het veld ligt. Na ongeveer drie kwartier is de training ten einde en krijgen de kinderen aanmaaklimonade.

Vrijblijvend "uitproberen"

Kinderen van 4 en 5 jaar die willen komen voetballen zijn van harte welkom. Zij kunnen eerst een paar keer meetrainen om te ervaren of ze het leuk vinden. Daarna vragen wij ouders om hun kind in te schrijven als lid van AFC Quick 1890.

Meehelpen als Kaboutertrainer

Vindt uw kind het voetballen leuk en wilt u een bijdrage leveren aan deze mooie activiteit van onze vereniging nodigen we u graag uit om kaboutertrainer te worden. Opgeven kan bij ons JCTC-lid: Roy Johannink, email: royinberlijn@hotmail.com
© Deze website is geheel belangeloos ontworpen en gebouwd door Geijtenbeeck Websites